Vanaf de leeftijd van drie jaar kunnen kinderen aangemeld worden. Voordat u uw kind kunt aanmelden, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Na afloop van het gesprek krijgt u een aanmeldformulier mee. Nadat we het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier van u hebben ontvangen, start de aanmeldprocedure. We bekijken dan of we een goede plek aan uw kind kunnen bieden. In de meeste gevallen is dat zo.

Wilt u gelijk een kennismakingsgesprek inplannen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch of per mail contact met ons!

Is uw kind jonger dan drie jaar, dan bent u uiteraard ook welkom voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. U kunt dan nog niet aanmelden, maar wel een belangstellingsformulier invullen. Wanneer uw kind drie jaar wordt, kunt u alsnog een inschrijfformulier via de mail ontvangen.

Als u uw kind wilt aanmelden dat nu al elders onderwijs volgt, dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens zullen wij contact opnemen met de voorgaande (huidige) school. We onderzoeken dan wat de onderwijsbehoefte van uw kind is en of wij deze behoefte kunnen vervullen op onze school. De directie neemt hier een besluit over en communiceert dit vervolgens met u.

Wilt u meer weten over ons aanmeldbeleid, bekijk dan onze schoolgids.