Ouderbijeenkomst “De online wereld” over cyberpesten en social media

De online wereld wordt alsmaar groter. Wat doen kinderen online, wat zijn de gevolgen hiervan? Op woensdag 29 november vindt er een bijeenkomst plaats in buurthuis De Speler over onder andere deze vragen. Ook worden onderwerpen zoals cyberpesten en social media besproken. Een mediacoach van Mira Media geeft nuttige informatie en tips, maar ook laten we kinderen aan het woord! Zij vertellen u over hun ervaringen en geven advies in wat zij wel en niet nodig hebben van ouders.
Wanneer? Woensdag 29 november
Hoe laat? 14:40 – 16:00 uur
Waar? Buurthuis De Speler, Thorbeckelaan 18C
Kosten? Gratis
Bent u aanwezig? Meld u snel aan! Klik hier om u aan te melden of stuur een mail naar elsemiekhomminga@mekaarutrecht.nl (uiterlijk 27 november).

Dit artikel is geplaatst in Activiteiten ouderlokaal, Voorpagina. Bookmark de permalink.