Nieuwe leerlingen

Benieuwd of onze school wat voor uw zoon of dochter is ?

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen ingeschreven worden. Het inschrijfformulier ontvangt u bij het kennismakingsgesprek.

Natuurlijk kunt u al eerder langskomen voor een kennismaking. Het is dan nog niet mogelijk uw kind aan te melden. Wel kunt u een belangstellingsformulier invullen. Wanneer uw kind 3 jaar wordt, kunt u dan alsnog een inschrijfformulier ontvangen via de mail.

Wanneer u een kind wilt aanmelden dat nu al elders onderwijs volgt, bent u uiteraard ook van harte welkom voor een kennismaking. Vervolgens zullen wij contact opnemen met de voorgaande school. We onderzoeken dan wat de onderwijsbehoefte van uw zoon/dochter is en of wij deze kunnen vervullen bij ons op school. Vervolgens wordt besloten of we uw kind een plek kunnen bieden op Jules Verne.

Mail voor een afspraak naar directie.julesverne@spoutrecht.nl